De kansen van virtuele dataruimen aangaande fusies plus overnames (M & A) -transacties | Vdr

In uw huidige bedrijfsomgeving, waar geringe wijzigingen in uw kostenstructuur, kleine verbeteringen boven het gebruik van resources, bescheiden reducties in supply chain-processen en vergelijkbare verbeteringen aan de algemene werking van dezelfde bedrijf zich vertalen bij aanzienlijke verbeteringen in de winstgevendheid – en waar efficiëntie een cruciale succesfactor ben – de verschijnen met de elektronische of virtuele dataroom (VDR) in due diligence-processen moet geen verrassing zijn. VDR’s worden vrijwel verwacht in uw omgeving van vandaag, omdat het hun doel zijn om de efficiëntie plus effectiviteit van het due diligence-proces erbij verbeteren, waardoor de bijbehorende kosten worden verminderd en de procedurele aspecten voordat deelnemers bij fusies en overnames (M & A) worden vereenvoudigd. Technologie bezit veel bedrijfsprocessen en -activiteiten verbeterd en verwacht wordt dat ongebruikt en creatief gebruik met technologie vergelijkbare positieve effecten zal beschikken over op bestaande bedrijven. In de afgelopen jaren hebben we het resultaat van technologie op u M & A-proces gezien door een introductie betreffende de VDR. De mate waarin iDeals de toepassing van een VDR de uitvoering van fusies en overnames heeft veranderd en de toegevoegde waarde van een VDR aan het fusie- en overnameproces zijn de belangrijkste kwesties die in dit quest zijn geinspecteerd. Er ben een lijst met hoofdvragen, waarop u de baten van virtuele dataruimtes bij M ampersand A-processen begrijpt:

  • Fiksen VDR’s algehele due diligence efficiënter en effectiever maar door het proces erbij versnellen door de gerelateerde kosten bij verminderen en daarmee de hele proces voor deelnemers aan fusies en overnames?
  • Hoedanig verandert u due diligence-proces bij het behandeling van een VDR?
  • Wat is de effect betreffende het behandeling van techniek op u due diligence-proces?
  • Word kostenbesparingen opgevat bij het gebruik van beslist VDR, en zo ja, voor wie?
  • Bedienen gebruikers van een VDR verbeteringen boven het resultaat van de due diligence en een uitkomst met een transactie?

data room

Deze en andere soortgelijke vragen waren de zaden waaruit het idee aan deze studie naar voren kwam. Dit rapport zijn daarom beslist onbevooroordeelde evaluatie van VDR’s en bepaalt of het gebruik met een VDR een verschil maakt boven het due diligence-proces, ofwel dat een VDR gebruikelijk een cosmetische verandering is en een trendy benadering van due diligence in het geavanceerde fusies plus overnames proces, gevoed maar door het steeds toenemende aantal VDR-providers. De gebruikte evaluatiemethode bestaat uit interviews met vier hoofdpartijen: zijdebedrijven verkopen, nevenbedrijven kopen, fusies en overnames en VDR-aanbieders. We benadrukken dat de gegevens en informatie dat ze verschaffen, samen aan hun indrukken, meningen en oordelen, het grondstof maken en dezelfde basis om conclusies erbij trekken in deze studie. Dat dezelfde vrij aanzienlijk aantal publiek uit allemaal groepen bij het onderzoek belanghebbend was, bood een breed spectrum bij standpunten aangaande beide VDR’s en de due diligence-proces zelf, wat een objectieve evaluatie met de aspecten van VDR’s moet garanderen die de aandachtspunten zijn in dat onderzoek. verslag doen van. VDR toont concrete baten ten opzichte van dezelfde PDR aan specifieke soorten transacties: grotere transacties, veilingachtige processen met veel potentiële kopers, internationale en grensoverschrijdende transacties plus transacties bij een beperkte due diligence-periode. Dit geaardheid deals profiteert het meest van de gebruik betreffende de VDR’s om parallelle toegang zelfs de dataroom door meerdere kopers denkbaar te maken, en bij het verminderen van reisgerelateerde kosten door continue en alomtegenwoordige toegang te verstrekken aan dezelfde koper, maakt niet uit de locatie. Samengevat zijn de praktische en theoretische voordelen betreffende het gebruiken van dezelfde VDR overtuigend. De prevalentie van “oldtimers” en hen betrokkenheid bij fusies plus overnames willen blijven resulteren in een toenemende acceptatie van een VDR als standaardinstrument aan due diligence bij fusies en overnames. Omdat technologische vooruitgang het manier waarop we leven en werken blijven veranderen, verwachten we dat VDR’s de geaccepteerde en voornaamst gebruikte tool voor dataroom voor fusies en overnames zullen word.